duminică, 14 aprilie 2013

Coincidenta?

Am cerut un "sut in fund" si...
Saptamana aceasta am avut parte de vizita sefului. A plecat suparat. Cum sa fie seful multumit?- ca doar e criza. A doua zi...concedieri. Mare parte din ele au fost din cauza "turnatorilor". Dar...aflu ca pleaca si o colega de la contabilitate. N-am stiut motivul. Am crezut ca trebuie sa plece un nr. de...
Atunci mi-a trecut un gand: ce-ar fi sa facem schimb? Ea are familie...eu tot ceream un sut in fund...poate asta-i semnul! La inceput mi s-a facut frica. Intram in somaj, banii din somaj ii dadeam pe rata la masina...trebuia sa mai fac rost de restul. Ok...mai am ceva lana, cheltuielile pe timp de vara nu sunt asa mari...si... m-am linistit! Frica a disparut. Imi era bine. Ce sa fac? Sa-i propun sefului schimbul? Sa risc? Am dat cu banul(la propriu), imi ieseau 2 din 3 :)
Daca am sa regret? Daca am sa regret ca n-am mers pana la capat? Si m-am dus! Am pus asa problema! Dar...motivul a fost altul. Nu puteam face schimbul. Acea persoana pleca oricum(era dorinta sefului). Atunci curajul a disparut. 
Am revenit la starea de asteptare a sutului...
De dimineata ma uitat pe blogul Lola si-mi sare in ochi: " Nu-ti mai fie frica, mergi pe carare si ai incredere in ceea ce nu cunosti mai mult decat in ceea ce stii prea bine. Cu fiecare pas pe care il faci, in necunoscut te duci si el se deschide cu un infinit de posibilitati. TAINA LUMII IN NECUNOSCUT VIETUIESTE" 
Is o lasa :(



2 comentarii: