sâmbătă, 25 septembrie 2010

"Doar cadouri handmade!"


Ocazii de a oferi un cadou sunt nenumarate in decursul unui an. Fie avem o ocazie speciala, fie pur si simplu vrem sa facem o bucurie. Cum alegem cadoul? Unii se gandesc cu mult timp inainte, altora le ia doar cateva minute. Daca nu va incadrati in a doua categorie(a celora care doar vor sa scape de "obligatie" si intra in primul magazin si cumpara ce-o fi...cadou sa fie), atunci cu siguranta veti alege un cadou potrivit. Cu putin timp in urma am lansat un concurs a carui tema era" ce v-ar determina sa cumparati handmade"? Prin urmare, daca tot "plamaditi" un cadou...de ce sa nu fie si handmade? Unii au spus ca ar alege handmade daca ar fi "dupa buget". Prin urmare...lansez campania "Doar cadouri handmade!"
In ce consta?
" vreau un cadou pentru o prietena...sa fie un obiect vestimentar(sau accesoriu)...sa se incadreze in suma de 40 ron. stiu ca-i plac lucrurile iesite din comun...culorile vii....etc."
A fost un exemplu.
Rolul meu este de a da viata obiectului care va bucura. Daca iti place ceea ce-am facut, te-ai ales cu un cadou! Daca nu...obiectul ramane fara stapan fara nici o suparare.
Tot ce trebuie sa faci este sa-ti exprimi dorinta la acest post!
START!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu