sâmbătă, 28 decembrie 2013

Jurnal de bord : Pe ultima suta de metri

N-am mai scris de mai bine de-o luna. N-am simtit nevoia. Oricum, n-au fost lucruri de povestit. Timpul a trecut repede. Acum timpul trece mult mai repede. Parca vad ca peste 10 ani o sa implinesc 80 ani! :) 
Dupa o pauza de vreo 2 ani, m-am hotarat sa particip la un targ in Bucuresti. Nu eram eu cu prea mare tragere de inima, dar... Am vrut sa nu ninga, iar dorinta mi s-a implinit. Initial am zis ca stau doar o zi. Nu aveam cazare si nu mai eram eu atat de curajoasa incat sa dorm in  masina :) Dar s-a oferit Roxana de la Love4felt sa ma ia de crescut pt. 2 zile :) De ce 2 zile? La ea am dormit, la ea am mancat si mi-a tinut si companie la targ!
 Am plecat sambata dimineata, si pt. prima data am condus pe ceata. La dus a fost cum a fost, dar la intoarcere...Cunosteam traseul, dar de cele mai multe ori habar nu aveam unde ma aflu! La dus, la iesirea din Buzau, se face un pod si o iei la stanga spre Bucuresti...n-am nimerit. Noroc ca aveam GPS si-mi spunea ce sa fac, ca altfel... La intoarcere a fost mult mai rau. Au fost portiuni unde nu vedeam decat 2 linii in fata masinii. Si mergeam fix pe linia care desparte cele doua benzi, pentru a nu pierde drumul. Parca eram pe alta lume! Atat de mare era sentimentul de singuratate, incat la un moment dat m-a luat plansul! N-a tinut mult, pentru ca nu-mi permiteam sa si plang, sa si conduc. Mi-am dat seama ca singura solutie era sa merg mai departe. Si-am avut zile...
Mai e putin  si vine revelionul. Ce-am sa fac in noaptea de revelion? Probabil am sa-mi pun dorintele pt. 2014. Am sa le scriu, ca poate asa sunt mai multe sanse sa devina realitate! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu