sâmbătă, 25 mai 2013

Rochie impaslita cu maci

In ultimul timp mai mult am stat si-am cugetat :) Mi-am propus sa nu mai dau o noua comanda de lana pana nu o termin pe cea de pe stoc. M-am tot intrebat daca voi avea anul acesta curaj sa renunt la job. Si cum ma apropiam io cu pasi repezi spre raspunsul pozitiv, cum primeam o lovitura: 300 lei intretinerea! 10 pasi inapoi...
Pentru prima data m-am deochiat in casa. Pana acum mi se intampla la munca. Si de cele mai multe ori stiam si de la cine vine. Acum... au venit doar simptomele: pica vederea, pica concentrarea, vine durerea de cap.
Dar sa revenim...azi s-a mai nascut o rochie. O rochie lunga, alba. Am vrut sa semene cu rochiile fetelor cu flori pe cap, care alearga desculte prin iarba. 
Transparenta(dar nu in mod intentionat), ofera o gama larga de ocazii de-a o purta: o plimbare pe malul marii/ o petrecere campeneasca/ etc.



disponibila AICI

4 comentarii:

  1. Am ramas uimita cand am vazut acesta creatie. Cred ca ai muncit enorm de mult la ea, dar rezultatul este unul spectaculos.

    P.S.: Sa nu renunti la job-ul acesta, este pacat sa nu fructifici in continuare talentul tau si sa-ti parasesti clientii care te adora.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu la job-ul acesta vreau sa renunt. Pe acesta vreau sa-l fac full time :) Nuuu, eu nu-s adorabila :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Totusi sa lasam publicul sa decida daca esti sau nu adorabila. Eu zic ca esti asa ca nu cred ca este cazul sa ma contrazici. :)
    Ar fi super sa reusesti sa faci jobul acesta full time. Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Il lasam, il lasam, eu doar v-am avertizat :)))
    merci :)

    RăspundețiȘtergere