sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Rochie alba de vara

Imi doresc sa renunt la job si sa gasesc o modalitate de-a supravietui din impaslire. Stateam de vorba cu un artist la un targ si-mi spunea ca au aparut din ce in ce mai multi oameni care se ocupa de handmade si foarte multe targuri. Prin urmare, lumea nu mai e atat de atrasa de handmade. Nu ca la inceput. Eu cred ca usor-usor vor ramane doar cei care trebuie sa ramana in aceasta lume. Oamenii cu talent. Iar iubitori de frumos sunt si vor fi. Dar trebuie sa le dam "frumos" :)       
Ma gandeam zilele astea cum  sa fac rochii din lana pentru vara. Subtiri. Ei bine, si la vara tot lana veti purta! :) Imi place tare mult textura ce rezulta cand impaslesc lana superextrafina si matase. E subtire, tare placuta la atingere si usor transparenta :) Imaginatia lor se va trezi :D Si inca ceva: la aceasta rochie nu trebuie sa port sutien! Nu-l suport, iar la aceasta rochita nici nu e cazul :P
disponibila AICI







9 comentarii:

  1. fie ca dorinta sa ti se implineasca!
    e adevarat, multa lume se ocupa de handmade, dar putina lume de impaslire. eu am primit niste floricele de la tine si sunt minunate, asa ca pot spune ca si drintre cei care se ocupa de impaslire esti printre cei si mai putini care o fac minunat!
    chiar daca nu imediat, dar pana la urma tot o vei face. e pacat ca talentul tau sa nu se exprime mai mult.
    curaj si succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Rochia este minunata, parca e din povesti. Daca ar fi sa ma marit din nou, as face o ceremonie in mijlocul naturii, si cu ea m-as imbraca. Si as fi desculta. :)
    Visul tau e foarte frumos, si iti doresc sa devina realitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Io mai am o sansa(daca ma ia cineva):))) Si eu tot cam asa o vreau, dar lunga pana in pamant. Si eu imi doresc sa am curaj sa-l fac realizabil, chiar daca si azi mamaia mi-a zis:"sa te tii de munca-job"!

    RăspundețiȘtergere
  4. superba rochia! chiar daca nu va cunosc, prin intermediul creatiilor dv, pot sa afirm ca sunteti minunata! Locuiesc in Africa de Sud, dar de Paste voi veni in tara, in Constanta. Cum sa fac sa achizitionez rochita? Voi fi in CT pana pe data de 6 mai. Este posibil sa o faceti in timpul acesta? Zi frumoasa! Alina :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc! :)
    Rochia inca este disponibila aici : http://www.breslo.ro/Product/Rochie-alba-impaslita_794286

    RăspundețiȘtergere
  6. daca nu este marimea potrivita, sa-mi spuneti! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. MAI AVETI ACEASTA ROCHITA?
    CE PRET ARE SI CE MARIME ESTE?

    RăspundețiȘtergere
  8. s-a vandut, pretul este in functie de marime si lungime(250-300)

    RăspundețiȘtergere