miercuri, 23 noiembrie 2011

Cum se naste produsul handmade-al meu!

Sau poate ar fi trebuit sa pun ca titlu " Nu sunt perfecta ". Nici nu vreau, nici nu pot. Si nu pot pentru ca nu vreau. Creatii perfecte nu veti gasi la mine. Ele sunt o parte din mine, o parte din imperfectiunea mea. Se nasc in ziua X, din starea pe care o am atunci. Acel moment nu se va mai repeta, pentru ca nu putem da timpul inapoi. Iar incercarea de a "repeta" un produs este pentru mine sinonim cu "a mima veselia". Cand eram prin scoala generala, profa de desen isi dadea seama de starea noastra interioara dupa culorile folosite in desen.
Si ca orice om, am zile mai bune sau mai proaste. Uneori ideile imi vin usor, alteori stau si ma uit la un produs(care nu-mi spune nimic) ca boul la poarta noua. Si tot ca orice artist, realizez produse mai bune sau mai putin bune. Nimic nu se naste doar batand din palme. Si chiar daca nu toate plac, in toate pun suflet. Si nu oblig pe nimeni nici sa le placa, nici sa le cumpere. E liber fiecare sa faca ce doreste. Nici macar la intrebarea: "Credeti ca o sa-mi vina bine? " nu dau raspuns. Un singur lucru nu accept: sa-mi consideri munca " bataie de joc"! Buna, rea, e a mea. Si nu trebuie sa ma placa toata lumea.
Astazi am zis ca ma las de handmade. Daca ceea ce-mi place e considerat "bataie de joc", inseamna ca nu-s buna de nimic? Ce rost are? De ce sa nu ma plimb si io in loc sa muncesc?
Labis: "...mananc si plang..."

poate va urma...
poate

5 comentarii:

  1. gariana, nu stiu ce ti s-a intamplat, dar eu personal apreciez foarte mult creatiile tale, sunt originale si pe mine una, care ma plictisesc foarte usor, reusesc sa ma tina interesata!

    mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Scumpa, nu stiu cine te-a suparat si nici ce sa spun ca sa fac sa-ti fie bine, dar pe cuvant ca nu merita bagati in seama oamenii care spun astfel de rautati.

    Lasa-i in ale lor, ce pisici? Tu ai un tantar al tau intr-o lume frumoasa in care nu se intampla nimic rau. Remember? Te imbratisez cu drag si te pup si te rog sa stergi lacrimile si sa scoti limba la cine te-a suparat :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu cine te-a suparat, dar nu merita! Oricum e bine ca te-ai descarcat!Si cred ca ceea ce ai scris tu acum au simtit destul de multe persoane, sensibile firi creative.:)
    Ceea ce faci tu nu este o bataie de joc - ci arta.
    Rux

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte bine ai zis! suntem prea putine care facem ce facem din pasiune si nu pentru vanzare! asa ca nu pleca capul la nimeni!

    :*

    RăspundețiȘtergere
  5. De ceva vreme ma gandesc si eu sa scriu cateva randuri despre ce , cum , de ce si cu ce cream. Postarea ta imi da ghes sa o fac. Observ ca nu esti singura care e intr-o astfel de pasa sau a primit vorbe necuvenite la adresa muncii ei. Noua nu ni s a intamplat inca, bucuria noastra cea mare fiind ca avem aprecierea si sustinerea celor apropiati noua. Iar asta conteaza cel mai mult. Asa cum spui si tu , timpul ni l putem ocupa fiecare cum simtim; citim o carte, dam cu matura sau lucram ceva frumos. Bucuria muncii noastre nu ne o poate lua nimeni. Nu esti singua care uneori simte ca e in zadar, ca nu e cine stie ce lucrarea finalizata, dar eu cred ca merita sa mergem mai departe.
    Capul sus si continua ceea ce faci. faci foarte bine si se simte artistul din tine.

    RăspundețiȘtergere