sâmbătă, 28 aprilie 2012

Jurnal de bord

28.04.2012-2.05.2012 5 zile libere. Cum as fi vrut sa-mi petrec micul concediu? In Vama. Sa privesc cerul...oamenii...marea...rasaritul. Sa ma simt libera si lipsita de griji. Dar am sa fac ceea ce trebuie. Ma bucur totusi ca-mi place ceea ce fac. Am sa lucrez fara presiunea timpului. Is tare curioasa ce-o sa iasa:) 28.04.2012-Prima zi Trezirea la 5:48. A trebuit dimineata sa ma duc putin la munca(un coleg a avut ceva treaba dimineata si i-am tinut locul). Ieri m-am aprovizionat cu lana. Am ce lucra. 10:30- lucrez o esarfa. E pentru o persoana tare faina. De va fi a ei sau nu...ea decide :) 14.00 esarfa e la uscat. Afara e cald si bate vantul(mari sanse ca esarfa sa se usuce pana spre seara).
15:05 incep lucrul la niste cizmulite in genul acestora : http://www.breslo.ro/Sold/gariana/Nepotii-timpului_1013240. Dorinta a fost: o rochie cu maci, ghete si colier cu maci. Cat am sa "copiez" vechile modele? Vom vedea... :) 16:30 e gata prima ciubota. E gata impaslita. Dau sa bag piciorul in ea...nu intra :( Va trebui sa caut o solutie s-o fac incaltabila :D Am sa-i pun si talpa si poate are noroc sa iasa in lume cat de curand :D Cea de-a doua ciubota(si ultima lucrare pe ziua de azi) se face cu o durere de sale :D N-am crezut ca voi termina ciubota. Durerea de spate nu m-a lasat, dar am reusit s-o termin pe la 20:35 29.04.2012 trezirea la 5:40. Un vis urat m-a trezit. Spatele continua sa ma doara. Azi se anunta o iesire in aer liber. Pozeeee!
Targu Ocna...Sarata Monteoru...cateva ore in care nu m-am gandit la urmatorul produs de creat, cateva ore in care am avut parte de linistea naturii, de susurul apei si de "cicalelile din familie"(mult prea obositoare pentru mine). 30.04.2012 trezirea la 5:50 Din pacate durerea de spate e destul de puternica. Sa facem o vizita la bunici, zic! 17:30 Desi durerea de spate persista, ma apuc sa fac un colier cu mac. 1.05.2012 trezirea la 7:11 Termin frunzulita si asamblez colierul.
8:55 incep o rochie cu maci. A doua rochie impaslita. Mari emotii. Inca nu stapanesc modul de impaslire al lanii. Cand vreau sa se lungeasca, ea se lateste si invers. Depinde de modul de asezare al firelor. Imi tin pumnii! La final voi gasi eu o solutie, dar as vrea sa iasa din prima :D P.S. Caldura mare, mon cher! Si e mai! Ce vom face in iulie? Ingrijorator! 2.05.2012 trezirea 6:02 ultima zi de "vacanta" :(((((( maine iar la munca...parca m-as duce la o nevasta pe care n-o mai suport, dar am doi copii cu ea....of,of! Iata si rochia:
care....a placut tare mult dar s-a vrut mai lunga. Ce-am mai facut in acea zi?(spun azi:5.05.2012, din amintiri) Am modificat, la cererea clientului, un colier: inainte:
dupa:
Apoi am facut o bluzita(comanda)
Spre seara am luat o pauza. Ma pregateam psihic pentru intalnirea cu "nevasta" :( P.S. Concediul nu a fost cat s-a vrut de odihnitor(sau poate nu s-a vrut :D), pentru ca dimineata am avut "ameteala", semn care imi trage un semnal de alarma. GATA! ASTA A FOST TOT!

joi, 26 aprilie 2012

Lenevesti?

nu, nu lenevesc. Sunt doar suparata ca nu vrea nimeni sa participe la concursul meu :(
brau zodiacal "Rac"
rochie cu maci
bluza cu jabou
Doar pelerina "Margareta" mai este disponibila
AICI

miercuri, 18 aprilie 2012

Concurs!!!

De mult n-am mai avut un concurs. Motivul? Lipsa participantilor. Dar cum timpul vindeca ranile, iata ca imi doresc inca unul! :)
Ce puteti castiga?
O floare realizata din lana prin impaslire. Imaginea o vom avea dupa ce castigatorul imi va spune ce floare isi doreste.
Ce trebuie sa faceti?
Sa alegeti perechea preferata de PANTOFI si in cateva cuvinte sa incercati sa va convingeti "iubitul" ca trebuie sa-i aveti! :).
Concursul se incheie pe 30.04.
Castigatorul va fi anuntat pe 1.05!

duminică, 8 aprilie 2012

sâmbătă, 7 aprilie 2012

Top impaslit




top realizat din lana fina, ce poate fi purtat direct pe piele :)
disponibil AICI


marți, 3 aprilie 2012

Oua-decor pentru masa de Paste






suporturi pahare, cana cu lapte, ceasca de cafea, realizate din lana prin impaslire

disponibile AICI