marți, 15 iulie 2014

Workshop Buzau- cum fuse si se duse!

Iata ca dupa o luunga  perioada de timp, a venit timpul sa mai scriu ceva. Si asta pt. c-am promis ca voi povesti cum a fost la Buzau. 
Totul a inceput inca de anul trecut, cand am dat peste "Marea Hoinareala". Am stat, m-am uitat, i-am studiat(cum fac de fiecare data cu necunoscutii), iar intr-un final mi-am zis: cred c-ar trebui sa merg si io cu ei :D
Nu avem nimic! Nici echipament, nici bocanci, nici DSLR, nici cunostinte minime de fotografie( astea s-au pastrat, pt. ca atunci cand vreau ceva... nici macar Sorin Onisor nu poate zice nu! ).
Au inceput cumparaturile: bocanci, pantaloni de schi, geaca de schi, etc. Treaba a mers destul de greoi, pt. ca nu mai aveam job. De aceea nici n-am reusit sa merg la un workshop inca de anul trecut. Daaar, mai bine mai tarziu decat niciodata!
Anul acesta mi-am luat si DSLR... in rate, dar mi-am luat! :)
Cunostinte in materie de fotografie tot n-am capatat, pt. ca ce auzeam, imi intra pe-o ureche si-mi iesea imediat pe cealalta!
As fi vrut sa fie ceva mai departe, dar...a fost la Buzau! :)
Ceea ce stiam inainte de-a pleca, era ca locul de intalnire este la Vulcanii Noroiosi si ca vom dormi tot acolo. Atat! N-am reusit sa aflu altceva! Am ajuns cu vreo 2 ore inainte. Ma uitam sa vad daca mai stiu (din vedere) pe cineva. Gina si Cristina urcasera deja in camera, a venit apoi Cezar, care mi se parea cunoscut, dar fiind cu ochelari de soare, nu-mi dadeam seama de unde. :)
Cand a sosit Sorin, s-a facut inventarul si repartizarea pe camere. N-am sa va spun acum de cate ori am mancat...pe cine am pozat...la cate rasarituri am fost(4 din 4). 
Ma asteptam la mult mai multa "raceala" din partea lor. Am ramas fara baterie...cine are baterie?? Am ramas fara spatiu pe card...cine are un card in plus?? Cine imi instaleaza si mie Photoshop pe laptop?? Nu conta ca n-am laptop... :) Si fara sa cer io ceva! Mi-a dat Cezar obiectiv mai bun...chiar daca eu habar nu aveam ce sa fac cu el! Pt. mine singura diferenta fata de al meu: era muult mai greu! :)  L-am stresat pe Dorin cu zeci de intrebari "tampite"(dar daca io nu stiu nik... :)), iar la Cristina si Ovidiu am mai tras cu ochiul, ca sa vad cu ce se manca Photoshopul- n-am inteles mare lucru, dar asta-i alta poveste :D
Au fost zeci de termeni pe care i-am auzit pt. prima data! Pana la urmatorul...tre' sa ma pun cu burta pe carte! :)
Cum e Sorin? Zici ca te cunoaste de-o viata! :)
Ceva intamplari? Sambata ni s-a stricat o masina... duminica m-am ratacit io si Dana de grup :) Am avut si ploaie, mult noroi(un soc pt. bocancii mei), dar cel mai mult si mai mult, mi-a ramas gandul la o masinuta muuult prea buna pt. vremurile astea! Si acum o vad in garla, incercand sa treaca de bolovani! As infia-o, numai s-o scap de Ovidiu! :) Am mai vazut masini conduse asa, dar erau rable aduse la Remat!
Si muzica a fost buna! Data cam incet...dar fie! N-am stiut io de Mina, ca altfel...concert rezulta!
Sper ca n-am suparat pe nimeni :)
Ma pun cu burta pe carte-dslr, imi iau laptop dupa ce termin cu ratele la dslr si...ne vedem la urmatorul workshop :)