duminică, 29 decembrie 2013

Bilant

Mai sunt 2 zile... oare termin curatenia anul asta?? :))
Eeeei, cum a fost 2013? Mi-am dorit bicicleta...mi-am luat. Mi-am dorit sa am curaj sa renunt la job...am avut. In plan personal... a fost un an cam greu. 
Dar pentru ca a trecut 2013 si nu-mi amintesc alte evenimente care sa mi se fi intiparit in minte...CE-MI DORESC IN 2014? :)
1. Sa fac revelionul la munte, intr-o zona superba!
2. Sa ajung in Vama.
3. Sa evoluez atat de mult incat sa-mi iasa toate comenzile din prima!
4. Sa am liniste si sanatate in familie.
5. Sa calatoresc(macar 3 iesiri tot anul).
6. As vrea sa particip la un work-shop cu Sorin Onisor si familia :)
7. Sa fiu mai putin rea cu mine :)
8. Sa cunosc oameni pe care sa-i simt "alaturi de mine".
9. Sa-mi intalnesc El-ul :)
10. Sa-mi mearga bine in plan profesional(ca sa fie 10 dorinte :) )
Oare cate voi reusi sa bifez?? :)

LA MULTI ANI!!!!!

sâmbătă, 28 decembrie 2013

Jurnal de bord : Pe ultima suta de metri

N-am mai scris de mai bine de-o luna. N-am simtit nevoia. Oricum, n-au fost lucruri de povestit. Timpul a trecut repede. Acum timpul trece mult mai repede. Parca vad ca peste 10 ani o sa implinesc 80 ani! :) 
Dupa o pauza de vreo 2 ani, m-am hotarat sa particip la un targ in Bucuresti. Nu eram eu cu prea mare tragere de inima, dar... Am vrut sa nu ninga, iar dorinta mi s-a implinit. Initial am zis ca stau doar o zi. Nu aveam cazare si nu mai eram eu atat de curajoasa incat sa dorm in  masina :) Dar s-a oferit Roxana de la Love4felt sa ma ia de crescut pt. 2 zile :) De ce 2 zile? La ea am dormit, la ea am mancat si mi-a tinut si companie la targ!
 Am plecat sambata dimineata, si pt. prima data am condus pe ceata. La dus a fost cum a fost, dar la intoarcere...Cunosteam traseul, dar de cele mai multe ori habar nu aveam unde ma aflu! La dus, la iesirea din Buzau, se face un pod si o iei la stanga spre Bucuresti...n-am nimerit. Noroc ca aveam GPS si-mi spunea ce sa fac, ca altfel... La intoarcere a fost mult mai rau. Au fost portiuni unde nu vedeam decat 2 linii in fata masinii. Si mergeam fix pe linia care desparte cele doua benzi, pentru a nu pierde drumul. Parca eram pe alta lume! Atat de mare era sentimentul de singuratate, incat la un moment dat m-a luat plansul! N-a tinut mult, pentru ca nu-mi permiteam sa si plang, sa si conduc. Mi-am dat seama ca singura solutie era sa merg mai departe. Si-am avut zile...
Mai e putin  si vine revelionul. Ce-am sa fac in noaptea de revelion? Probabil am sa-mi pun dorintele pt. 2014. Am sa le scriu, ca poate asa sunt mai multe sanse sa devina realitate! :)