marți, 30 iulie 2013

In rolul de victina

Acum vreo 2ani, intr-o zi de duminica, eram cu sora si Maria(nepotica) pe afara si trebuia sa merg in casa sa iau ceva. Sora sta in apartamentul parintilor, la etajul 2. Eram la ea. Era pe la orele 17. La parter, la usa unui vecin, statea un tip. Am crezut ca sunase si astepta sa i se deschida. Am inceput sa urc, iar el se tinea dupa mine. Pe scari, intre etajul 1 si 2 "m-a atacat". Ca sa intelegeti, era genul de barbat care agreseaza sexual femeile(cu siguranta ati auzit la tv). N-am inteles ce se petrece. Pur si simplu in mintea mea nu se putea intampla asa ceva. Nu mi se putea intampla mie. Si era ziua in amiaza mare!!! Nu sunt genul "fragil". Am crescut la tara, am invatat sa ma descurc singura...El eram cam cat mine si la vreo 70kg. De aceea am fost socata si n-am reactionat din prima. Plus ca....era ziua! Putea iesi oricand un vecin!! M-am trezit cand am auzit ca se rupe ceva pe mine. Atunci mi-am dat seama ca nu e joaca si m-am enervat. I-am zis ceva...am dat sa-l lovesc...s-a retras si mi-a dat o palma peste fata. Atunci mi-au cazut ochelarii si s-au rupt. Am vrut sa ma duc dupa el, dar...fara ochelari nu vad. Eram furioasa. Eram furioasa pe mine! Din cauza loviturii si a ochelarilor, am avut ceva julituri pe la nas. Daca purtam ochelarii nu se vedeau. Am fost si la politie. Era duminica... eu eram pe picioarele mele... juliturile nu se vedeau... trecusera cateva ore...pana si eu eram convinsa ca dau declaratie degeaba. Mai ca as fi glumit cu domnul politist:" -am venit degeaba? - da! :)"
De atunci, daca urca un barbat scarile in spatele meu, ma opresc si-l las sa treaca. Si mereu tin cheile masinii in mana(cum as tine un cutit pe care vreau sa-l infig in ceva/cineva). Prin urmare...nu mai incercati ceva daca nu vreti sa aveti chei in gat! :)

In ultimul timp am vazut ceva seriale cu femei in rolul de victima- asa m-am gandit sa va povestesc!




miercuri, 24 iulie 2013

Impaslire de vacanta

Am avut cateva zile de concediu in care...am muncit impaslit.
Mi-am luat lana la tara, dar n-am reusit sa fac decat o rochie. Am vrut sa lucrez in aer liber, dar a batut putin vantul si m-a incurcat tare mult.

disponibila AICI

Alte doua creatii...


disponibile AICI


luni, 15 iulie 2013

Rochie impaslita

O textura de vara obtinuta din batiste de matase naturala+lana superextrafina(16 microni)+vascoza. Este prima rochita cu volanase obtinuta folosind un tipar care urmarea oarecum linia corpului. Cum? Mi-am dat seama cum trebuie sa asez lana :) Mai am de invatat la partea de sus, dar...incet-incet :) Inca n-am gasit o solutie pentru talie... Hainele impaslite fiind fara cusaturi( 90% din produsele altor artisti super buni asa sunt), e imposibil sa imbraci o rochie impaslita cu talie 60 cm, pentru ca nu va putea trece de umeri. Prin urmare....altii se ocupa de moda :)

disponibila AICI

Iar eu zic ca aceasta rochita merge cu gentuta....

disponibila AICI


dar in nici un caz cu botoseii! :)


disponibili AICI





luni, 8 iulie 2013

Rochie impaslita

Nu stiu daca e varianta cea mai "subtire" cand vorbim de impaslit, dar cred ca e in top10.  Am folosit doua straturi de batiste de matase naturala intre care am pus un strat subtire de lana superextrafina. Am vrut-o ceva mai lunga, dar ca de obicei nu m-a ascultat. A fost si vina mea...am sa vad la a doua varianta daca m-am prins de smecherie :)
Cateva imagini din  proces...
 Are un aspect de hartie realizata manual. Dupa cum se vede in imagini aveam destul material cat sa fac o rochie de mireasa, dar...am fost nevoita s-o mai lungesc totusi(nu ma adresez femeilor care poarta atat de scurt :) ). Cu toate astea, cred ca e musai sa ai picioare frumoase!


disponibila AICI

P.S. Legat de postarea anterioara: n-am sa va pot spune niciodata despre ce e vorba. Va pot spune doar atat: nu ma puneti niciodata sa aleg! Cand eram mica am crezut ca ai mei se vor desparti. Si stiam ca tre sa aleg intre mama si tata. NU! Nu pot face asa ceva! Cum sa aleg intre parinti si bunici? Cum sa aleg intre mama si tata? Cum sa aleg intre cei doi copii(nu e cazul pentru ca n-am)? NU POT! Luati-mi inima(fara anestezie), omorati-o si apoi voi putea sa aleg. 





duminică, 7 iulie 2013

...

Am crezut  ca apele s-au linistit. M-am inselat. A venit puhoiul si a luat tot. Nu mai am nimic. E gol. Nu am puterea de a merge mai departe. Pentru ce sa lupt?  Probabil voi renunta la tot. Nu pot gandi. Nu mai am putere nici pentru asta.

sâmbătă, 6 iulie 2013

Vesta impaslita


Daca imi spuneti ca aceasta vesta nu e potrivita pentru vara, va arat cat de tare ploua :)
Iar daca afara e prea cald, cu siguranta sunteti la un birou cu aerul conditionat pornit. Si e vesela... si poate va aduce cateva zambete... nu are cum sa nu fie cu lipici! 
disponibila AICI

miercuri, 3 iulie 2013

Geanta impaslita "Floarea soarelui"

Au trecut aproape 2 saptamani. N-am fost in vacanta. A fost doar o perioada mai "agitata". Mi-am dat seama ca lana de pe stoc nu-mi mai spune nimic, prin urmare am facut o noua comanda. Apoi apele au devenit ceva mai tulburi si a trebuit sa fac ceva sa se linisteasca. Imi trebuie armonie in jur pentru a putea functiona. Si imi doresc sa dureze, pentru a ajunge si la mine. Ar mai fi cam 2 luni pana cand am sa renunt la job. Oare va fi asa? Uneori obosesc. Uneori nu-mi permit. Alteori imi dau seama c-am uitat multe lucruri. Oare le voi mai simti vreodata? Iar in zilele bune imi zic ca mi se pregateste ceva suuuper drept rasplata :)
Sa revenim! 
Prima poveste este geanta "floarea soarelui"

disponibila AICI